Aromaterápia a kozmetikában

Az aromaterápia egy olyan különleges holisztikus gyógymód, mely illóolajok és növényi olajok segítségével állítja helyre a test és lélek egyensúlyát.

Az aromaterápiát a kozmetikai kezelések során is alkalmazom, teljesen egyénre szabottan, figyelembe véve a testi a bőr és a lelki tényezőket is, illetve a külső körülményeket.

Tudva levő, hogy minden összefügg, nem lehet külön „csak” bőrt kezelni, hiszen időleges az eredmény, mindennek megvan a testi és lelki oka! A bőrünk egy tükör, mely megmutatja számunkra, mely területtel kell foglalkoznunk intenzívebben. Erre kiválóan alkalmas az aromaterápia. Így hát az aromaterápia nemcsak szépít, hanem gyógyít is, hiszen a bőrünkön-légzésünkön keresztül alkalmazott aromaterápiás anyagok átadják az információt minden sejtünknek. A szépséghez vezető út az egészségünkben rejlik!

Természetesen erre csak a nagyon tiszta különleges minőségű, illóolajok, növényi olajok és kivonatok alkalmasak.

Ezért a szalonomban alkalmazott aromaolajok 100%-os tisztaságúak, természetes alapanyagokból készülnek az illóolajok szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célokra is kiválóan és igazoltan alkalmasak. Természetgyógyászok illetve külföldön kórházak is használják különböző terápiás célokra. Bőrön felszívódva 2 percen belül a véráramba kerülnek.

A kis barna üvegcsékben maga a növényi „szellem” lakozik készen arra, hogy jókedvre derítsen, ellazítson, vagy felélénkítsen, és mindemellett gyógyítson bennünket.

Az illóolajok mellett tiszta 100%-os növényi olajokat, növényi kivonatokat, rügy kivonatokat, anyagot, iszapot, aromavizeket is használok. Gépeket a kezelések során nem alkalmazok (hatóanyag bevitelre), mert a hatóanyagok tökéletesen mélyen tudnak beszívódni az egyedi technika és tulajdonságuk révén.

Semmilyen mesterséges olaj, tartósítószer és egyéb adalékanyag nem található a termékeimben, krémeimben.

Azt gondolom még sokat tudnék mesélni az illóolajokról és a csodálatos hatásaikról, de az aromaterápia fantasztikus hatását érezni KELL, mert ez jár nekünk, jár mindenkinek.

Az aromaterápiás kezelések kényeztetnek, elvezetnek egy új világba, mindezt luxus minőségben.

A kezelésekről bővebben: Arckezelések és testkezelések

Panarom


A Biorelax Webshopjában megvásárolhatóak/megrendelhetőek a PANAROM termékei, az alábbi webshopos ár -15%

https://www.panarom.hu


Pranarom

A PRANAROM belga cég aromaterápiás készítményei szintén széles választékban kaphatóak. Az alábbi árakon.

https://www.pranarom.hu