TestkezelésekA kezeléseket mindig megelőzi egy egyéni kezelőlap kitöltése és egyéni beszélgetés, mely során felmérem a vendég általános és pillanatnyi állapotát, ezek alapján ajánlom fel a megfelelő kezelési lehetőségeket.

Aromaterápiás testmasszázs

Aromaterápiás testmasszázsAz aromaterápiás masszázsrituálék során egyéni felmérés után állítom össze az pillanatnyi és általános állapotnak megfelelő illóolajakat, melyeket tiszta növényi olajakban oldok.

A masszázs fantasztikus hatást gyakorol a szervezetünkre, minden esetben erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, a speciális technikák során a lelkünk és a testünk valósággal szárnyra kel, mely gyógyító erővel bír, a masszázs után szinte újjászületünk.

90 perc (aromaterápiás testmasszázs egyénre szabott) - 12.900 Ft
60 perc (egyénre szabott aromaterápiás testmasszázs)- 10.900 Ft
60 perc (testmasszázs Aromazeen kezelés 5 elem) - 9.600 Ft
30 perc hátmasszázs - 5.500 Ft
110 perc Extra aromaterápiás masszázs (hát, lábak, has, karok, arc-nyak dekoltázs) - 16.500 Ft

BOLDOG ASSZONY RITUÁLÉ

A Boldog asszony kezelést minden nőnek és asszonynak ajánlom, aki szeretne közelebb kerülni saját nőiességéhez és varázslatos világához.

A kezelésben alkalmazott mirha, rózsa, jázmin, és muskotályzsálya támogatja a női energiákat, ezáltal felszínre hozza a bennünk élő asszonyi teremtő erőt. A nárd olaj saját spiritualitásunkkal köt össze. Az illóolaj kompozíció különleges szinergiája elementális erővel hat a bennünk élő univerzumra. Harmóniával és életerővel ajándékoz meg. Különösen ajánlom menstruációs problémák esetén, gyermekvállalás előtti időszakban az anyai energiák felszínre hozatalára, párkapcsolati, és egyéb női problémák esetén.

Mert asszonynak lenni maga az ÉLET!

90 perc - 13.500 Ft

IMMUNENNE-TEST BEBALZSAMOZÓ RITUÁLÉ

Speciális testi és lelki harmonizáló kezelés, lávakövekkel. Immunerősítő testkezelés-testmasszázs rituálé.

Az Immunenne kezelés során immunerősítő hatású illóolajokat alkalmazunk egy különleges technikával ötvözve. A kezelés segítségével beindulnak a méregtelenítő és öngyógyító folyamatok. A kezelés javasolt legyengülés, immunhiány, depresszió, szorongás, fáradtság, apátia kezelésére, valamint a méregtelenítő folyamatok elősegítésére. A meleg lávakő ellazítja a feszes izmokat.

90 perc - 13.500 Ft

DETOXENNE-SPECIÁLIS MÉREGTELENÍTŐ-CELLULIT TESTKEZELÉS

Teremtsen helyet magában az újnak!

Méregtelenítésre vágyó test és bőr számára. A kezelés hatékonyan támogatja a szervezet tisztulási folyamatait, hatására a szervezet megújul és energiával töltődik fel.

A kezelést méregtelenítő kúrák mellé, vagy mint önálló programot ajánljuk az egészség és a szépség megőrzésére.

A cellulit kezelésében a szövetek méregtelenítésére, a nyirokrendszer tonizálására és a keringésfokozásra helyezzük a hangsúlyt. Az aromaterápia az egyik legkiválóbb módszer arra, hogy a testben felhalmozott salakanyagoktól megszabaduljunk. A kezelés során speciális nyirokdrenázst alkalmazunk nyiroktisztító illóolajokkal, majd ezt követően mélyen ható méregtelenítő pakolást helyezünk fel, mely segíti a szöveti pangások oldását és feszesíti a meglazult kötőszövetet.

A kezelés főbb mozzanatai:
• nyirokkeringést serkentő, méregtelenítő esszenciák bemasszírozása
• bőrfeszesítő, keringést serkentő növényi olajos masszázs
• méregtelenítő pakolás felhelyezése

90 perc (+agyag)- 12.900 Ft
90 perc, 6 alkalmas bérlet - 69.990 Ft
50 perc csak masszázs agyag nélkül - 10.900 Ft

A bérletekhez aromaterápiás testolaj jár ajándékba!