Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek weblapomon, Mikola-Haizer Tímea kozmetikus, okl. szakoktató, szépségterapeuta, és okl. aromaterapeuta vagyok. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik rendkívül szeretik a szakmájukat, ezért igyekszem minél több tudást szerezni a kozmetika területén, illetve a szakmámmal összefüggő területeken. Meggyőződésem és tapasztalatom, hogy a szépség több a felszínnél. Ahhoz, hogy a bőrproblémákat megoldjam,az egész embert kell kezelnem, mind a fizikai síkon külsőleg és belsőleg, figyelembe véve a lelki tényezőket is.

1997-ben végeztem, mint kozmetikus és az óta dolgozom ebben a szakmában. 2005-ben főiskolai oklevelet szereztem kozmetikus szakoktatói szakon. Számos továbbképzésen vettem részt, többek közt egy professzionális sminkes képzést is elvégeztem. Közben anya lettem és 2015 ben megújulva tértem vissza újra szép szakmámhoz miközben okleveles Aromaterapeuta képesítést is szereztem. Teljesült egy régi vágyam és megnyitottam saját szalonomat, melyben törekszem arra, hogy minden vendég különlegesen érezze magát. A munkámat átjárja az egyediség, hiszen nem vagyunk egyformák mindenki egyéniség, igyekszem holisztikusan figyelembe venni minden problémát, így állítom össze az egyénre szabott kezeléseket és krémeket,pakolásokat is, ehhez nyújt segítséget az aromaterápia, mely emellett lehetőséget nyújt különböző egészségi problémák kezelésére is. Emellett egy professzionális kozmetikai termékcsaláddal is dolgozom, mely a high-tech kozmetikai újdonságokat ötvözi a természettel.


Üdvözlettel és szeretettel:
Mikola-Haizer Tímea

Szeretettel köszöntelek a Biorelax weboldalon. Tóthné Györke Laura vagyok, szépségterapeuta és kozmetikus. 1998-ban végeztem kozmetikusként. Munkám során mindig is fontos volt számomra, hogy az embereket test és lélek egységében kezeljem, hiszen ezek elválaszthatatlanok egymástól. Az évek múlásával törekedtem tudásom bővítésére és egyre inkább a természetesség felé kerestem az irányt, mert hiszek a természet hatalmas gyógyító erejében. Így találtam rá az Adrienne Feller holisztikus magyar kozmetikumokra, aminek egyedisége abban rejlik, hogy kreatívan, teljesen egyénre szabottan kezel minden embert és lelket. Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám mérhetetlen boldogsággal tölt el, hiszen az emberek szépségének és belső harmóniájának megőrzésében vehetek részt.


Üdvözlettel és szeretettel:
Tóthné Györke Laura